Erfaring. Samarbeid. Resultater.

phone icon35 93 00 60
divider

separator

STILLING LEDIG

/ 0 Comments /

ADVOKAT/ADVOKATFULLMEKTIG

Vi søker etter to dyktige jurister (advokat/-fullmektig) med arbeidserfaring – fortrinnsvis i tilknytning til våre hovedarbeidsområder. Vi ønsker å arbeide sammen med personer med god formidlings- og læringsevne og som bidrar faglig og sosialt på jobb. Sammen skal vi utvikle Ad ARMA Advokatfirma DA videre. Tilknytning til Vestfold eller Telemark er en fordel. En av stillingene ønskes besatt av person med noe egen portefølje.

Ad ARMA Advokatfirma DA yter bistand til næringsdrivende og private med hovedvekt på:

• forretningsjus
• arbeidsrett
• fast eiendom / entreprise
• tvisteløsning og prosedyre
• familie / barn / arv / skifte / bobehandling

Vi har nettopp flyttet inn i nye moderne lokaler i Porsgrunn, og arbeidsstedet vil fra starten være der. Vi har også kontor på Herøya Industripark og i Sandefjord, og arbeidsstedet kan – om ønskelig – etter hvert bli i Sandefjord. Tiltredelse etter sommerferien, etter nærmere avtale.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser etter kvalifikasjoner og erfaring. For erfarne kandidater og med egen portefølje kan forskjellige tilknytningsformer vurderes.
Kort søknad med CV, vitnemål, attester og referanser sendes til Nina Larsen (nl@adarma.no) snarest. Søknader behandles løpende.

Kontaktperson er:

Advokat Erik Fekete, Tlf. 99 25 04 80
LinkedINTwitter

SJ4

separator